Eladó családi ház – ÜgyvédHázak

Eladó Budapest XVI. kerület (Mátyásföld) szívében, remek helyen egy 1984-ben épült 2 szintes, azonnal beköltözhető, 2 terasszal és egy erkéllyel rendelkező családi ház, a hozzá tartozó nagy kerttel.

A környéken akkoriban jellemzően ikerházak épültek, az ingatlan tulajdonosa azonban 1/1 arányú tulajdonjoggal rendelkezik, így ez az 1085 m2 alapterületű, tehermentes ingatlan nem áll osztatlan közös tulajdonban, a hatalmas kert és udvar csak és kizárólag a házhoz tartozik!

Az ingatlan jó állapotban van, apróbb karbantartási munkálatokra szorul. A konyhába szükséges pl. egy bojler vagy átfolyós vízmelegítő, maga a cirkó fűtési rendszer viszont felújított, rendszeres karbantartás alatt állt.

Belső udvara füves, rajta fenyőfák, szőlő és gyümölcsfa ligetek. Konyhakert kialakítására, magaságyások létrehozására is ideális, de akár egy kerti sütögető, medence vagy jakuzzi felállítására is bőven van elegendő hely.

Közelében bölcsőde, óvoda, játszótér 1 perc sétára, általános iskola elérhető közelségben. LIDL, ALDI, Coop szintén a közelben, Örs vezér tere és a nagyobb bevásárlóközpontok (Árkád, IKEA, Sugár) 30 perc tömegközlekedéssel.

Pincével, padlással, garázzsal, műhellyel és tárolóval is rendelkezik.

Ház hasznos alapterülete: 170 m2

Kert: 1000 m2

Telek teljes területe: 1085 m2

Ár: 100 millió Ft.

További információk, képek: https://www.otpotthon.hu/ingatlan/elado-csaladi-haz-budapest-xvi-kerulet-matyasfold/7800272.

Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre a +36 30 45 777 42 telefonszámon.

További blogcikkek